Lean pies with cabbage and mushrooms recipe with photos step by step

Постные пирожки с капустой и грибами рецепт с фото пошагово

Ingredients

Dough
Flour — 0.5 kg
Water — 1 cup
Vegetable oil — 2-3 tablespoons
Salt — to taste
Dry yeast — 1/2 pack
Filling
Cabbage (fried) — 1 cup
Champignons — 1 pack.
Onion — 1 pc .
Salt — to taste
Allspice — to taste
Vegetable oil (for frying) — 1 cup

And how often do you cook pies?Often it does not work to fry them, because we all watch our figures. But when you really want to, try to cook them according to our recipe, get a delicious result.

  • 1 cup Water
  • 2-3 tablespoons Vegetable oil
  • Salt to taste
  • 1/2 pack dry yeast
  • Filling

  • 1 cup Cabbage (fried)
  • 1 pack. Champignons
  • 1 PC. Onion
  • Salt to taste
  • to taste, Allspice
  • 1 cup Vegetable oil (for frying)
  • How to cook Lean pies with cabbage and mushrooms

    I remember such pies from my childhood, they were cooked by my grandmother. And I’ve always admired how her dough turns out so soft, but at the same time the pies are crispy. And the fragrance!!!! This is how only grandmother’s pies cooked with love can smell).

    Step-by-step recipe

    1.
    • Постные пирожки с капустой и грибами рецепт с фото пошагово

    Prepare the necessary ingredients.

    2.
    • Постные пирожки с капустой и грибами рецепт с фото пошагово

    Let’s start with the preparation of the dough.

    3.
    • Постные пирожки с капустой и грибами рецепт с фото пошагово

    Sift the flour into a bowl and add the yeast, mix.

    4.
    • Постные пирожки с капустой и грибами рецепт с фото пошагово

    Pour water and oil into the flour, mix.

    5.
    • Постные пирожки с капустой и грибами рецепт с фото пошагово

    We form the dough and put it under the napkin «fit».

    6.
    • Постные пирожки с капустой и грибами рецепт с фото пошагово

    Peel and chop the onion.

    7.
    • Постные пирожки с капустой и грибами рецепт с фото пошагово

    Fry the onion until transparent.

    8.
    • Постные пирожки с капустой и грибами рецепт с фото пошагово

    Remove the skin from the champignons and chop them.

    9.
    • Постные пирожки с капустой и грибами рецепт с фото пошагово

    Fry the mushrooms with onions.

    10.
    • Постные пирожки с капустой и грибами рецепт с фото пошагово

    Add cabbage to the mushrooms (if you have fresh, chop it, carefully remember with salt and add it to the pan). Cover the pan with a lid and simmer until fully cooked, do not forget to add salt to taste and pepper.

    11.
    • Постные пирожки с капустой и грибами рецепт с фото пошагово

    During this time, while the filling is being prepared, it is advisable to knead the dough several times.

    12.
    • Постные пирожки с капустой и грибами рецепт с фото пошагово

    Divide the dough into portions. Do not divide a lot of dough at once, so that it does not wind up.

    13.
    • Постные пирожки с капустой и грибами рецепт с фото пошагово

    We knead the portion pieces with our fingers and spread the filling on them.

    14.
    • Постные пирожки с капустой и грибами рецепт с фото пошагово

    We put the pasties stuck on the cutting board, the dough «came up» again.

    15.
    • Постные пирожки с капустой и грибами рецепт с фото пошагово

    We put the finished pies on a hot frying pan with oil.

    16.
    • Постные пирожки с капустой и грибами рецепт с фото пошагово

    Fry the pies on both sides. Bon Appetit!

    Original content from the site