Salad with pork balyk, Brie cheese and grapes recipe with photos step by step

Салат со свиным балыком, сыром Бри и виноградом рецепт с фото пошагово

Ingredients

Peking cabbage — 120 gr.
Pork balyk — 100 gr.
Brie cheese — 80 gr.
Grapes — a handful
Sour cream — 100 ml.
Balsamic sauce — 1 tsp .
Salt — to taste

Salad with pork balyk, Brie cheese and grapes

  • 100 gr. Pork Balyk
  • 80 gr. Brie Cheese
  • A handful of grapes
  • 100 ml. Sour cream
  • 1 tsp balsamic sauce
  • Salt to taste
  • How to make a salad with pork balyk, Brie cheese and grapes

    An original salad of Peking cabbage, pork balyk, Brie cheese and grapes. It turns out a very interesting flavor combination. In addition, the salad turns out to be interesting in the color scheme – especially if you take dark grapes. Fans of everything new and unusual will definitely like it

    Step-by-step recipe

    1.
    • Салат со свиным балыком, сыром Бри и виноградом рецепт с фото пошагово

    1. Wash the cabbage, chop it. Lightly add salt and put on plates.

    2.
    • Салат со свиным балыком, сыром Бри и виноградом рецепт с фото пошагово

    2. Cut the balyk into strips, spread it out nicely between the other components of the salad.

    3.
    • Салат со свиным балыком, сыром Бри и виноградом рецепт с фото пошагово

    3. Cut Brie cheese into small cubes, spread between pieces of pork.

    4.
    • Салат со свиным балыком, сыром Бри и виноградом рецепт с фото пошагово

    4. Wash the grapes, drain them from the water. Scatter over the salad.

    5.
    • Салат со свиным балыком, сыром Бри и виноградом рецепт с фото пошагово

    5. Make a dressing – mix sour cream, balsamic sauce and salt.

    6.
    • Салат со свиным балыком, сыром Бри и виноградом рецепт с фото пошагово

    6. Pour the dressing over the salad.

    Original content from the site