Toast with avocado and mushrooms recipe with photos step by step

Тост с авокадо и грибами рецепт с фото пошагово

Ingredients

Toast bread (sliced) — 2 pcs.
Champignons — 2-3 pcs .
Avocado — 1/2 pcs.
Spinach — 1 handful
Brine cheese (cheese) — 20-30 gr
Olive oil — 1-2 tbsp .spoons

The main requirement for breakfast is to be hearty and tasty, the main requirement for toast is to be tasty, elegant and healthy. Therefore, combining all the qualities, we prepare toast for breakfast with avocado and mushrooms.

  • 2-3 pcs. Champignons
  • 1/2 pc. Avocado
  • 1 handful Spinach
  • 20-30 gr brine cheese (cheese)
  • 1-2 art .spoons Olive oil
  • How to make Toast with avocado and mushrooms

    Breakfast… and that’s all about it. As always, the question is relevant — what is a delicious breakfast? We offer an unbroken recipe for toast, besides with useful and relevant ingredients. So…

    Step-by-step recipe

    1.
    • Тост с авокадо и грибами рецепт с фото пошагово

    Prepare the necessary ingredients.

    2.
    • Тост с авокадо и грибами рецепт с фото пошагово

    We will thoroughly wash the mushrooms, dry them and cut them into thin plates.

    3.
    • Тост с авокадо и грибами рецепт с фото пошагово

    Fry the mushrooms on both sides.

    4.
    • Тост с авокадо и грибами рецепт с фото пошагово

    Wash and dry the spinach.

    5.
    • Тост с авокадо и грибами рецепт с фото пошагово

    Using a spoon, remove half of the avocado from the skin, cut it.

    6.
    • Тост с авокадо и грибами рецепт с фото пошагово

    Let’s make toast.

    7.
    • Тост с авокадо и грибами рецепт с фото пошагово

    We’ll spread one toast with cheese.

    8.
    • Тост с авокадо и грибами рецепт с фото пошагово

    Spread avocado on greased toast.

    9.
    • Тост с авокадо и грибами рецепт с фото пошагово

    Spread a layer of mushrooms on top.

    10.
    • Тост с авокадо и грибами рецепт с фото пошагово

    …and spinach.

    11.
    • Тост с авокадо и грибами рецепт с фото пошагово

    We cover it with a second toast and serve it to the table. Bon Appetit!

    Original content from the site